2024-06-28 13:41:21

Piesa noua de la Fly Project

“Am trait cele mai fierbinti si mai umede zile, peste 45 de grade si umiditate de 98%, ceea ce facea sa fim uzi instantaneu, imediat cum ieseam afara. Nu am filmat in Puerto Rico, chiar daca piesa poarta acest nume, pentru ca piesa Puerto Rico reprezinta o stare, nu un loc anume, pentru ca e momentul acela in care timpul se opreste in loc si te bucuri de persoana iubita, traiesti alaturi de ea lucruri simple dar atat de frumoase, care se transforma in emotii si amintiri. Sunt locuri in lumea asta pe care noi le consideram exotice, scumpe, greu de accesat (si sunt, din cauza distantei si a costurilor transportului), insa viata oamenilor de acolo este foarte simpla, izbitor de simpla as spune, se bucura de orice au si de orice fac, oricat de marunt ar fi acel lucru” - aceasta este povestea noii piese si a noului clip de la Fly Project, spusa de Tudor Ionescu.

Fly Project lanseaza "Puerto Rico" astazi, 28 iunie in toata lumea, pe toate platformele de streaming si magazinele digitale. 

Personajul principal feminin din videoclip este o frumoasa venezueleanca, pe numele ei Rosmainery Salazar, care a aparut de curand si in clipul celebrei artiste columbiene Karol G, considerata cel mai influent artist de reggaeton si urban pop din lume in acest moment si detinatoarea mai multor premii Grammy, Latin Grammy si Billboard Music Awards. 

Proaspatul lansatul "Puerto Rico" de la Fly Project, acum si la Radio 3Net "Florin Pittis". Enjoy!


Sursa foto: YouTube

Vezi si