2024-06-29 19:15:12

Will Smith, piesa noua!

Lumea uita si iarta, iar un talent autentic merita sa se faca auzit, mai ales daca (inca) mai are ceva de spus - este si cazul lui Will Smith care, pe langa ca a stralucit in actorie (fiind recompensat si cu Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor in rol principal la aceeasi ceremonie in care, cu doar cateva minute inainte, scandalizase o lume intreaga cand a urcat pe scena si i-a tras o palma prezentatorului, comediantul Chris Rock - moment care a capatat denumirea de "slapgate"), a avut o cariera solida si in muzica, fiind printre deschizatorii de drumuri in privinta acceptarii rapperilor si a muzicienilor de culoare pe posturile de specialitate.

La sfarsitul anilor '90, Smith era un adevarat hit maker, cu piese ca "Gettin' Jiggy Wit It", "The Fresh Prince of Bel Air", "Miami", "Just the Two of Us", "Wild Wild West", "Boom! Shake the Room" si, bineinteles, "Men in Black", de pe coloana sonora a mega-succesului cinematografic cu acelasi nume. De altfel, ulterior, Will Smith a mai dat lovitura cu aceasta combinatie si pentru "Aladdin", dar si pentru "Bad Boys".

Dupa incidentul violent de la Oscaruri, artistul a avut o prezenta destul de discreta, dar la inceputul acestei luni s-a lansat inca un film din franciza "Bad Boys", iar succesul l-a determinat sa lanseze prima piesa, dupa o pauza de sapte ani! Si nu una oarecare, pentru ca in single-ul intitulat "You Can Make It”, Will Smith vorbeste chiar despre cum l-a palmuit pe Chris Rock la Gala Oscar din 2022. "You Can Make It” a fost produsa in colaborare cu corul Sunday Service, care a lucrat la albumul "Jesus Is King” al lui Ye West, si cu cantareata Fridayy. 

Will Smith va reveni pe scena la aceasta ceremonie care recompenseaza personalitatile afro-americane din domeniul divertismentului. El a mai fost invitat de J. Balvin sa cante la Coachella, in luna aprilie, cand au interpretat impreuna "Men In Black”.

Deocamdata, "You Can Make It" are un official lyric video. Enjoy!


Sursa foto: YouTube

Vezi si